18.05.2011

Yorum yaz gönder, polis evine gelsin


İddialara göre; Adnan Oktar'ın YouTube'da bulunan videolarına yorum yazan birkaç gencin evine dün polisler gelerek isim, rumuz, telefon ve adres sorup gitmişler. Akabinde bugün öğlen saatlerinde tekrar gelen polis ekipleri arama izni ile gençlerin evinde arama yapmaya başlamışlar. Adnan Oktar'ın şikayeti üzerine harekete geçen emniyet mensupları, YouTube'da bulunan Adnan Oktar videolarının altına yapılan yorumların IP adreslerini bulup, bu adreslerdeki bilgisayarların inceleme amaçlı olarak el konulacağını belirtmişler. Ellerindeki listede birçok isim, adres, rumuz ve IP adresi olduklarını belirttikten sonra, yapılan incelemede tutanak tutulduğu ve YouTube hesaplarının o listede olmamasına rağmen IP adresi ev sahibine ait olduğundan dolayı evlerindeki tüm bilgisayarlara el konulmuş.

Gayrettepe Asayiş Müdürlüğü'ne götürülen gençlere, iddiaya göre hard disklerinin imajlarının alınacağı ve yarın öğle saatlerinde bilgisayarlarını tekrar geri verileceği bilgisi verilmiş. Yarın öğlen ifade vermek için tekrar merkeze gitmesi muhtemel gençlerin bilgisayarlarındaki imajlar üstünde araştırma yapılacağı öne sürülüyor.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

İddialara göre önümüzdeki sene Mercimekspor sampiyonluğu alacak. Sadece iddia ediyoruz değil mi? Sonuçta doğru olmasına gerek yok! Ama "iddialara göre" kelimesini resmi gazetede yayınlamış gibi kabullenen vatandaşlar için durum biraz farklı, onlar için bir parantez açılabilir. Nasıl mı? "Haberin iddialar desteği ile yazılması haberin doğruluğunu gölgede bırar." cümlesi fena olmazdı. He unuttum, o zaman herkes yazamazdı değil mi? Bence herkes yazmasın da sadece doğru bilgiye sahip olanlar yazsın. Tabi amacımız sadece doğru olanı paylaşmak ise...

ansiklopedi dedi ki...

hikaye arkadaşlar ya bu ne Allah aşkına kim bu Adnan Oktar ki? web sistemlerinin takibinde güldürmeyin beni :d

Adsız dedi ki...

Helal olsun be yani, polisler Türkiye'yi soyup soğana çevirdiler ve devleti koruma numaralarına yatıp kendi krallıklarını ilan ettiler vatandaşa işkenceler ve eziyetler ediyorlar ve vatandaşlara ölüm tehditleri saçıp korktarak sindiriyor ve ALLAH olduklarına inandıklarından istedigi gibi davranıp aklına ne gelirse yapmnaktan geri durmuyorlar. Uyu vatandaş uyu, sen uyu ki senin ödediğin vergilerle maaş alan bu polisler sana daha kötü davranmaya devam etsin ve seni joplasın ve işkenceler yapsın.

perihan dedi ki...

yorum yazmayacağım