20.03.2009

Helal Etmiyorum!

Biliyoruz ki Akp oy almak amaçlı bir çok şey dağıtıyor. Kömür, bulaşık makinesi ve hatta para da bunlara dahil... İşte yalnızca bu materyalist yaklaşım için Akp'ye oy verenlere hakkını helal etmeyenlerin kurduğu internet sitesi; www.helaletmiyorum.org" bir gün içinde kapandı. Bu sansür için de site kurucularından şöyle bir yazı geldi;

AKP’nin seçim rüşvetlerine karşı açılan ve hızla destek gören helaletmiyorum.org bilinmeyen bir sebeple kapatıldı.
48 saat içinde yaklaşık 15 bin tekil kullanıcıya ulaşan site internet üzerinde bir muhalefet oluşturmayı amaçlıyordu.

AKP’nin seçim rüşvetlerine kanıp oy veren kişilere sitemkar bir dille “hakkımı helal etmiyorum” diyen sitede yardımlara karşı olunmadığı belirtiliyordu. Sitemizde sadece yardım karşılığı oy değiştirenlere sitem ediliyordu.

AKP’nin sosyal devleti bitiren ve çirkin bir sadaka kültürünü topluma dayatan siyasetini eleştiren helaletmiyorum.org’un yeniden açılması için çalışmalarımız sürüyor.

Her müdahalede sesimiz daha yüksek çıkacaktır.


Tek bir düşünce düzeni oturtmaya çalışan ve bu düzene karşı olan her türlü atılımın önünü kesen bu totaliter rejim yanlısı tavırların en kısa zamanda bitmesini yürekten diliyorum.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

AKP ye bu yüzden oy verenler kulaklarınız açın ve iyi duyun. Aldıklarınızın her bir parçasında yetimlerinde hakkı var. Yetimin malını yiyen Yüce Allahın huzurunda hesap verecekler. Bende hem bu dünyada hem o dünyada asla vede asla HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Adsız dedi ki...

Ben de etmiyorum. Din duygularini somurenlerin isine gelmedi tabi bu site, alelacele kapatilmis.

Adsız dedi ki...

bende hakkımı; hakkını helal etmeyenlere, helal etmiyorum. Bende hakkımı özgür seçimimi ipotek altına almak için hak ve helalliği ortaya atanlara helal etmiyorum. Bende hakkımı beyaz türklere dokunduğu için çığırtkanlık yapanlara helal etmiyorum. pazar günü akp ye oy vereceğim. ve ölüm kuyularında sızlayan kemiklerin, faili meçhullerin, hortumlarla alın teri sömürülmüşlerin hakkını siz gibi cuntacı ve özgürlük kısıtlayıcılardn söküp alacağım......

Adsız dedi ki...

ah ah! yazık sana ve senin gibi olanlara. beyinleriniz öyle bir yıkanmış ki gerçekleri görmemeniz için körleşmiş tüm kıvrımları. akp mi sana özgürlük veriyor? akp mi senin karnını doyuruyor? akp'nin tek yaptığı sadaka kültürünü yükseltmek. oy toplamak için her türlü maskaralığı ve dolandırıcılığı yapmak.
sen nasıl oluyor da hakkını bu adamlara teslim ediyorsun, işte bunu anlayamıyorum. hakkını helal etmeyenleri nasıl oluyor da faili meçhullikle, hortumlamakla suçlayabiliryorsun. akp sizi bu kadar mı kafaya alıyor ya?? anlayamıyorum ben bunu, anlamlandıramıyorum!
akp gibi her türlü demokrasinden uzak bir partiyi savunuyorsan eğer zaten git bu pisliklere ver oyunu. beynini de iyiden iyiye mantıksız bilgilerle doldur, ki, zaten akp'nin istedigi de bu.
yazıklar olsun.
bir millet nasıl bu hale geldi, bu milleti nasıl bu hale getirdiler?
yazıklar olsun hepinize...

Adsız dedi ki...

nasıl inanıyorsunuz bu zihniyete anlamıyorum biz diğerleri gibi değiliz biz müslümanız dediler yetim hakkı yediler benim de yetişkin üç çocuğum var elimden geldiği kadar anamın ak sütü gibi emeğimin karşılığı parayla okuttum ama gemi değil bir araba bile alamadım daha dün param yok arkadaşların bursuyla okuyan gençlere bakın bü gerçek müslümanlksa benim inandığım müslimanlik çok farklı benim vergimle oy rüşveti verene oy veren yurttaşlarıma hakkımı helal etmiyorum

Adsız dedi ki...

ya nasıl düşünüyorsunuz ya sanki baska partiler milletten topladıkları paraları ne yapacaklar.. kendileri yemeyip fakirleremi dağatacaklar.. Hahaa cok komiksiniz gidende yiyor gelende.. ;)

Adsız dedi ki...

Yedi yılda Türkiye’de bütün kurumları, alt yapıyı, kültürel üst yapıyı derme çatma hale getiren, ‘din...din...’ diyerek ahlakı çökertmiş Akepe, Pazar günü sizlerden oy bekliyor.

Buyrun Akepe’ye verin oyunuzu! Ama sonra hiç birşeyden şikayet etmeyin.

“Hastanede acile gittik para istediler, on saat beklettiler...yaralı hastayı beş hastane gezdirdiler...”
“Zaten üç kuruş emekli maaşı alıyo’duk onu da düşürdüler...”
“Arsenikli suya razıydık onu bile kestiler...”
“Günde altı saat elektrik kesintisi mi olur!”
“Çocuğum yıkılan binanın altında kaldı...”
“Açız...sususuz...verdikleri mercimek böcekli çıktı, makarna pişmiyor...”
“Kuran hocası kızımın memelerini ellemiş...” diye ağlamayın.

Verin oyunuzu Akepe’ye, ebenizin donuna kadar nasıl dolandırılacağınızı, size nasıl böcek değersizliğinde derme çatma hayatlar dizayn edildiğini görün.

ABD, NATO tankları bu topraklara girdiğinde de, bir paket bisküvi dilenmeye çocuklarınızı Amerikalı askerlere yollarsınız artık.

Adsız dedi ki...

insanın aklının durası geliyor! sessiz(gariban) çoğunluğa yardım etmeye onları adam yerine koymaya kalkarsan;komprodorlar ve onların tetikçileri tarafından topa tutulursun!! sana ne gariban halktan!patronlara,gazetecilere ver!bak herhangibir sorun oluyormu?HERKESE SAĞLIK SİGORTASI,PARASIZ EĞİTİM,HERKESE KONUT(toki,kiptaş vs)...sana ne? BOŞ VERRR!